Buitenschoolse activiteiten

U kunt genieten van een buitenschoolse activiteit elke weekdag. Dit geeft je de mogelijkheid om ook te leren over Salamanca waar je naartoe gaat tijdens je cursus om te verblijven. Je hebt ook de kans om te communiceren met Salamanca de burgers, het verbeteren van je Spaanse taal en de sfeer van de stad leren kennen. Sommige van deze activiteiten zijn gratis andere hebben goed betaalbare prijs.
Het vereist een taalniveau A2 om deel te kunnen nemen aan de activiteiten.

Spaanse films. In onze gebouwen hebben wij een thuis bioscoop systeem dat we gebruiken om Spaanse films te tonen. Wij bezitten een grote collectie Spaanse en Spaans-Amerikaanse films waarvan je zou kunnen genieten en oefenen met luisteren. U zult ook in staat zijn om de verschillende accenten (als je niveau vrij geavanceerd is) te identificeren.

Gratis activiteit.


Tutorials. Als u vragen of twijfels over uw cursus Spaans tijdens uw verblijf hebt, een keer per week zul je in staat om een van deze tutorials waar een van onze leraren zal blij zijn om uw vragen te beantwoorden.

Gratis activiteit.


Rondleidingen. De eerste dag van uw verblijf in Salamanca, in de middag, krijgt u de kans om onze stad te bezoeken met een gids die historische gegevens en informatie over de belangrijkste monumenten in Salamanca zal vertellen. Tijdens de tour bezoekt u de kathedralen, de Universiteit (hier is waar u kunt vinden "la Rana" de kikker, en ontdekt u de legende "Casa de las Conchas" (het huis van schelpen), el Huerto de Calixto y Melibea (de boomgaard van Calixto en Melibea), (waar je krijgt het verhaal over "La Celestina"te kennen. Naast deze genoemde namen, ook ander plekken van Salamanca.

Gratis activiteit.


Tapas proeverij. In Spanje is het heel gebruikelijk om uit te gaan voor tapas, en Salamanca is ook zeer bekend om deze reden. U krijgt een kans om uit te gaan naar een bar met iemand van de school voor wat tapas proeverij. De bar zal een aantal tapas organiseren alleen voor ons. U zult de mogelijkheid hebben om een aantal grote Spaanse gerechten uit te proberen.

Graag meldt het ons als u voedselallergie of bijzondere aandachtspunten heeft.

Prijs: 10€ pp.


Kooklessen. Een keer per week kunnen onze studenten terecht bij een restaurant waar een professionele kok hun zal leren om typisch Spaanse gerechten te koken. Voorlopig, onderwijzen we die naar de Spaanse omelet, paella en sangria. Studenten kunnen vragen voor een ander recept in een vergevorderd niveau van koken.

Graag meldt het ons als u voedselallergie of bijzondere aandachtspunten heeft.

Prijs: 12€ pp.


Danslessen. De belangstelling voor de Spaanse dans en muziek groeit elke dag over de hele wereld. De Latijnse ritmes zijn in. bij DICE kunt u Caribische dansen, salsa en flamenco dansen leren. Meestal een keer per maand voor deze activiteit, werken we samen met een professionele dansschool waar de belangrijkste stappen geleerd kan worden.

Deze activiteit wordt aangeboden speciaal voor groepen, ook individuele studenten kunnen zich aanmelden indien er een minimum van vijf studenten die ook geïnteresseerd zijn in het doen van de danslessen.

Prijs: 8€ pp.


Excursies. Salamanca ligt in een regio met een prachtig uitzicht. Gredos en Peña de Francia zijn gelegen op ongeveer een uur rijden ten zuiden van Salamanca. Noordwesten, kunt u een granieten kloof vinden, (Los Arribes). Dit is de leidraad van de rivier de Duero en het is ook de grens met Portugal. Aan de oostkant, tussen de rivier de Tormes en de Tajo, kunt u grote velden en weiden vinden waar de stieren grazen.

Avila met zijn indrukwekkende muur, Zamora en Valladolid (voormalige hoofdstad van Spanje) zijn de dichtstbijzijnde grote steden.

Wij zijn er van bewust van de interesse die u zou kunnen hebben over de geschiedenis, landschappen en monumenten, daarom organiseren we dagtochten naar deze plaatsen.

Ook kunt u plaatsen bezichtigen als Segovia, Toledo, Madrid, Caceres, enz.

Voor groepen, DICE organiseerd dagtochten naar deze en enige andere bestemmingen. Wij kunnen vervoer en accommodatie boeken (indien gewenst) voor de groep evenals kaartjes voor het museum gidsen, enz.

De betaalde activiteiten vindt alleen plaats als er een minimum aantal studenten die geïnteresseerd zijn.

Prijs: tussen 30-45€ pp.


Foto rally. Onze studenten moeten een aantal opdrachten op basis van het nemen van foto's en het opnemen van video voldoen. In deze opdrachten moet u communiceren met mensen op straat om de opdrachten te kunnen uitvoeren. Je moet je Spaans gebruiken, beleefd zijn, en gebruik maken van verschillende plaatsen. Bijvoorbeeld: vraag iemand op straat om een populaire Spaans lied te zingen en daar een video van op te nemen.

Gratis activiteit.


Warme chocolademelk en churros Op vrijdag ochtend krijgt u de kans om warme chocolademelk en churros te proberen. Een van onze leraren zullen je wat informatie geven over dit product (recept, traditie, etz.

Gratis activiteit.


Karaoke. Om de Spaanse uitspraak op een leuke manier te oefenen, zul je in staat zijn om een aantal Spaanse liederen te zingen. We rekenen op een aantal nummers in karaoke-formaat. De nummers kunnen uit Spanje of Latinamerica komen. Zeker een leuke en makkelijke manier om je Spaans leren leuker te maken.

Gratis activiteit.

c/ Álvaro Gil 18, 37006 Salamanca, Spanje | Tel. +34 923 603 360 Fax +34 923 603 363 | informacion@dicesalamanca.com | www.dicesalamanca.com

DICE maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op dicesalamanca.com Accepteren Meer informatie