Gratis Spaanse hulpmiddelen online

Schoolbord DICE's - Gratis Spaanse lessen online

In deze paragraaf proberen wij studenten de Spaanse taal te leren met behulp van een zeer korte video lessen. Het idee erachter is om een snelle Spaanse les in een paar minuten te bieden. Zo zal je de kans hebben om elke week een beetje te leren van de Spaanse taal zonder inspanning. De "Pizarras" dat is hoe wij deze korte video´s noemen (schoolborden), op deze manier geven wij u de mogelijkheid om op een makkelijke manier wat te kennis op te doen in een erg korte tijd, en natuurlijk gratis. Een paar minuten per week. De video´s bevatten Spaans op verschillende niveaus, hoewel, wij hopen dat ze volkomen begrijpelijk zijn, ook voor studenten met een lager niveau van het Spaans.

Open boek DICE's - Gratis Spaanse lessen online

Met betrekking tot de "Libro abierto" open boek in het Spaans, het is een ander soort wekelijkse les die wij aanbieden op DICE Salamanca om uw Spaans te verbeteren. Soms, zowel de "Pizarra" als het "Libro abierto" bieden de zelfde les op een andere manier zodat u het optimaal zal begrijpen.

Al deze video's en open boeken zijn gratis lessen die u elk moment kunt bekijken en kunt bestuderen.
Bij DICE Salamanca, hopen wij dat u geniet van het leren bij ons.

c/ Álvaro Gil 18, 37006 Salamanca, Spanje | Tel. +34 923 603 360 Fax +34 923 603 363 | informacion@dicesalamanca.com | www.dicesalamanca.com

DICE maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op dicesalamanca.com Accepteren Meer informatie