Salamanca

Wereldcentrum van de Spaanse taal

Salamanca is een relatief kleine, huiselijke en gezellige stad. Het is gelegen in het noordwesten van het Iberisch schiereiland. Het behoort tot het "Castilla y León" gebied op ongeveer 200 km van Madrid. De Universidad de Salamanca is een van de oudste in Spanje evenals in Europa, samen met Parijs, Oxford en Bologna. Om deze reden wordt Salamanca gezien als een belangrijke studenten stad van Spanje en een verwijzing van de Spaanse taal over de hele wereld.

In 2002 was Salamanca de Culturele Hoofdstad van Europa. Met deze informatie kunt u een idee krijgen van de inhoudt op het gebied van de geschiedenis en de mensen die hier leven. Bij uw aankomst zult u zien dat het een jong en een open stad is. U kunt een mix van moderne en klassieke stijlen op straat zien. We hebben het over het culturele centrum in Spanje. Tijdens het jaar wordt Salamanca bewoond door meer dan 60.000 buitenlandse studenten van over de hele wereld. U kunt 40.000 universitaire studenten toe voegen, en u zal een stad rond de universiteit krijgen met interessante kunst, cultuur, muziek en natuurlijk plezier en feest. Afgezien van de cultuur, 's nachts, kunt u genieten van elke dag in de honderden bars en pubs.

Alles samen maakt Salamanca de ideale plek om te Spaanse te studeren. U zult maar een paar dagen nodig hebben om Salamanca te ontdekken.

c/ Álvaro Gil 18, 37006 Salamanca, Spanje | Tel. +34 923 603 360 Fax +34 923 603 363 | informacion@dicesalamanca.com | www.dicesalamanca.com

DICE maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op dicesalamanca.com Accepteren Meer informatie