Cursussen Spaans in Salamanca

Wil je leren zonder druk?

 • 6 niveaus.
 • Van 1-36 weken.
 • 20 lessen.

Wilt u snel leren?

 • 6 niveaus.
 • Van 5 weken.
 • 25 lessen.

Wilt u meer leren in minder tijd?

 • 6 niveaus.
 • Van 1-36 weken.
 • 25 lessen.
 • 1 persoonlijke les per dag.

Voorbereiding naar het structurele examan.

 • 6 niveaus.
 • Van 2-4 weken.
 • 20 lessen.

Wilt u op een solide manier Spaans leren naast de Spaanse cultuur?

 • 6 niveaus.
 • Van 36 weken.
 • 20 lessen.

Wil je leren wat u wilt en volgens uw ritme?

 • 6 niveaus.
 • Onderwerpen om uit te kiezen.
 • Gepersonaliseerd
  leren.

Wilt u nieuwe technieken en middelen leren om je lessen te verbeteren?

 • Van 1 weken.
 • 20 lessen.
*ERK: Gemeenschappelijk Europees referentiekader
Opbouw van niveaus
DICE ERK DELE
Beginner A1
Elementary A2
Pre-intermediate Inicial
Intermediate B1
Upper-Intermediate B2 Intermedio
Pre-Advanced
Advanced C1
Superior C2 Superior
Proficiency
Feestdagen in 2017:
 • 1 tot 6 Januari, 2,3, 23 April, 1 Mei, 15 Augustus, 8 September, 12 Oktober, 1 November, 7, 8 en 25 December.
 • Kerst vakantie van 26 tot 30 December 2017 (inclusief).
Begin datum van de cursussen 2017
Cursus Beginners Niet-beginners
Standaard Januari 5
Februari 2
Maart 2
April 6
Mei 4
Juni 1
Juli 6
Augustus 3
September 7
Oktober 5
November 3
November 30.
Elke Maandag
Intensief
Super intensief
Privélessen Elke Maandag

CURSUS INFORMATIE

De leerling zal voordat hij/zij zal arriveren een test maken om het niveau te bepalen. Deze test is beschikbaar op onze website. Aan de hand van de resultaten zal ons team bepalen wat het juiste niveau zal zijn voor de leerling met het bijpassende lesmateriaal. Hierdoor zal de leerling instaat zijn om vanaf de eerste les volledig profijt te hebben van de cursus.

Aan het einde van de cursus zal de student een diploma ontvangen. Hier op staat het aantal uren vermeld dat je begeleid bent door onze docenten, het bereikte niveau en de onderwezen inhoud. Deze informatie zal in onze archieven blijven. Als de leerling een kopie van haar/zijn diploma nodig heeft, zullen wij instaat zijn om het terug te vinden en op te sturen.

Wij gebruiken ons eigen lesmateriaal dat we zelf hebben ontwikkeld. Wij hebben specifiek materiaal voor elke soort cursus en niveau. Ook beschikken wij over een bibliotheek in de school. De leerlingen zullen daar verschillende Spaanse cursusboeken kunnen vinden.

Wij vernieuwen ons lesmateriaal voortdurend. Deze worden beoordeeld en bijgewerkt door onze docenten.

Ons centrum word geëvalueerd door alle studenten. De laatste schooldag zullen zij een vragenlijst ontvangen waarin word gevraagd naar de mate van tevredenheid met de klaslokalen, handleidingen, cursus, en activiteiten. Er is een sectie met opmerkingen die bekeken kan worden.


Informatie over onze cursussen Spaans

Leerdoelen van de cursussen

Algemene cursussen:

De cursussen Spaans die wij bieden geeft de studenten de mogelijkheid om de taal op een snelle en makkelijke manier te leren. De grammatica wordt aangepast na de lengte van de cursus en het niveau Spaans van de student. Van de basis aspecten van de taal tot de studenten die weinig problemen hebben met het verstaan van de tekst (schrijven en luister) met meer moeilijkheden. Onze cursussen zijn verdeeld in twee delen (grammatica en conversatie), inclusief alle benodigde inhoud, zodat de studenten de taal in elke situatie zonder moeite zal kunnen gebruiken.

De Spaanse didactische cursus:

Deze cursus is verdeeld in twee delen: theorie, waar we aandacht besteden aan luister en spreekvaardigheid, verbreding van het woordenschat, en het omgaan van de verschillende grammatica opdrachten. Al deze inhoud zal gebruikt worden in het tweede gedeelte van de cursus. Wij zullen verschillende activiteiten aanbieden tijdens de ELE lessen, zodat de studenten nieuwe strategieën zullen ontwikkelen tijdens de lessen.

Inhoud training van de cursussen

Algemene cursussen:

Bij DICE Salamanca zijn we bewust dat onze studenten de Spaanse taal willen verbeteren. Ons belangrijkste doel is om onze studenten het Spaans om een goede en prettige manier te verbeteren. Om het Spaanse niveau van de student snel te verbeteren zullen wij de student de Spaanse taal laten gebruiken in elke verschillende situaties.

Wij proberen om het Spaans van de student naar het hoogste niveau te krijgen in zijn/haar leerproces. Wij laten de student onafhankelijk in zijn/haar leerproces tot dat de leerstof afgerond is.

Het leren van een taal betekend ook het leren van de cultuur van het land. Bij DICE laten wij de verschillen zien van de student zijn vaderland en de Spaanse cultuur. Ook zullen wij verschillende uitstapjes hebben om de Spaanse cultuur beter te bestuderen. Wij stimuleren de ontwikkeling van de houding ten aanzien van de internationale samenleving, zoals culturele en taalkundige.

De Spaanse didactische cursus:

Het belangrijkste doel van deze cursus is het helpen van Spaanse docenten zodat ze nog meer te weten komen over het lesgeven van verschillende opdrachten die ze kunnen toepassen in hun klaslokalen. Onze professionele docenten zullen u hier mee helpen. Dit geldt natuurlijk voor de verschillende delen van de taal (uitspraak, grammatica opdrachten en het woordenschat) in de taalkundige en communicatieve situaties.

Methodologische oriëntatie cursussen

De belangrijkste doelen zijn om the student de mogelijkheid te geven om zich prettig te voelen in de Spaanse sfeer, cultuur en gewoontens. Om te leren begrijpen, spreken en schrijven van de Spaanse taal. Maar ook, dat de kennis op de juiste manier kan worden uitgevoerd.

Tegelijkertijd, zullen wij er voor zorgen dat de student zich zo confortabel mogelijk zal voelen, en altijd rekening houdend met de culturele verandering.

Om deze doelen te berijken, hebben wij een communicatieve methode grammatica gecombineerd met woordenschat en culturele uitstapjes.

Grammatica is een erg belangrijk deel van het leren van een taal, daarom zullen de studenten dit goed onder controle krijgen zodat zij de volgende de stap kunnen maken.

Deze inhoud wordt gronidig uitgelgd in de theorie die in de cursus boeken staan. Op deze manier kunnen de studenten verschillende grammatica opdrachten. Daarna kunnen de studenten de geleerde informatie toepassen door middel van schrijf en spreekvaardiheid opdrachten.

In coversatielessen (met nadruk op het luisteren, spreken en schrijven) geven wij de studenten de mogelijkheid om de geleerde onderwerpen hierin toe te passen. Waardoor de studenten goed te weten komen hoe en waar je het moet toepassen op de juiste manier.

In de conversatielessen gebruiken wij alle mogelijke audiovisuele hulpmiddelen in de school. Met als voorbeeld het tonen van een Spaanse film met Spaanse ondertiteling, of luisteren naar gelezen teksten of liederen.

Om het verbeteren van het Spaans van de student op een leuke manier te helpen, organiseren wij activiteiten buiten school tijdens enkele van onze conversatielessen. In deze activiteiten moeten de studenten enkele opdrachten uitvoeren waarin ze de geleerde opdrachten zullen moeten uitvoeren. In alle cursussen zullen de studenten hun grammatica, luisteren, schrijf en leesvaardiheid oefenen met behulp van activiteiten.

Materiaal

Wij gebruiken onze eigen cursus material dat door onze school ontworpen is. Wij hebben verschillende materialen voor elk soort cursus en niveau. Ook hebben wij een bibliotheek in onze school, waar de studenten verschillende cursus boeken kunnen vinden.

Wij vernieuwen regelmatig ons cursus material. Die worden beoordeeld en bijgewerkt door onze docenten.

c/ Álvaro Gil 18, 37006 Salamanca, Spanje | Tel. +34 923 603 360 Fax +34 923 603 363 | informacion@dicesalamanca.com | www.dicesalamanca.com

DICE maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren op dicesalamanca.com Accepteren Meer informatie